10 tricks til succesfulde kundemшder!
  5 tips til din handels- og servicevirksomhed!
  Er dеrlig omtale bedre end ingen omtale?
  Internet markedsfшring: No cure no pay markedsfшring!
  Skab eksklusive produkter - sжlg dyrer!
  Forandring
  Hvad rшber dit kropssprog?
  Hvordan ser fremtidens sжlgere ud?
  In High Spirits
  People Who Need People
  1, 2, 3...Sжlg!
  A Good Salesman
  Sjove citater
  Kommunikativ Kompetence
  Lad ikke kunden sejle sin egen sш
  Ved din salgsorganisation det?
  Korrekt messeadfжrd
  De 13 salgsregler
  Vend et "Nej" til et "Ja"
  Trying Times
  Lжr at tжnke som en millionжr
  Den fшdte sжlger er dшd
  Historien om frшungerne
  Succesfulde sжlgers rеd
  Salgsbrev efter AIDA
  Kundens behov
  Elevatortalen
  Telefonkontakt
  Kundetyper
  Personlig fremtoning
  Fishing for Trouble
  Rise and Shine
  Booster Club
  Myrefilosofien
 
 Anbefal denne artikel:
 Dit navn:
 
 Modtagers e-mail:
 

 

Citat: ''Hvis det ikke lykkes fшrste gang, sе prшv igen, og sе igen. Og hold sе inde. Der er jo ingen grund til at optrжde som en komplet idiot.'' - W.C.Fields


Link partnere:

 - Dealhub.dk
 - Magnus Kjшller: Ask Me Anything
 - Deal Structuring

 

  ARTIKLER » LЖR AT TЖNKE SOM EN MILLIONЖR   NYHEDER
 
Hvordan kan det vжre at nogle bliver millionжr, mens andre forsшger uden succes? En rжkke amerikanske erhvervspsykologer giver nu en del af svaret. De har identificeret nogle fжlles kendetegn som viser sig blandt folk som er blevet millionжrer. Sе her er de sider, man skal finde frem i sig selv, hvis man vil have en potent bankbog.

Positivt livssyn
Fшrst og fremmest bevarer kommende millionжrer altid et positivt syn. Glasset er altid halvfuldt og ikke halvtomt. De fokuserer mere pе mulighederne end pе truslerne og lader sig ikke sе let slе ud. Det er ofte noget der fеr dem til hurtigt, at komme ovenpе efter et nederlag. Og nederlag vil der altid vжre.

Grib dagen
Dernжst er de oftest bedre til at gribe dagen. Det bedste tidspunkt til at igangsжtte et projekt og tage en chance er altid nu. Modsat de almindeligt dшdelige, der nok har ideerne men som lader sig afskrжkke af at skulle gшre noget ved dem. De kommende millionжrer pеskшnner generelt resolut handling og afskyr mшdesplid og handlingslammelse. I stedet for at lede med lys og lygte efter forklaringer om hvad der er galt og hvorfor det ikke virker, vil en kommende millionжr hellere styre sig resolut igennem og fokusere pе de nye muligheder.

Egon har en plan
Der ligger blandt kommende millionжrer altid en plan om hvor man er pе vej hen. Man griber dagen i dag, men tжnker derudover flere trжk frem. Pе den mеde holder de til enhver tid mеlet for шje og lader sig mindre pеvirke af rysteturene undervejs.

Har krav pе rigdom
Der tжnkes generelt ogsе stort. Kommende millionжrer trжder sig ikke selv over tжerne fordi de strжber efter at blive rig. De fшler at de har en ret til at blive rig. De vil tjene og bruge en masse penge fordi de er det vжrd.

Tag chancer
Vil man ligne en kommende millionжr er det slut med livrem og seler. Man bliver nшdt til at finde den indre vildmand frem og vжre mere aggressiv nеr man investerer. En millionжr pе vej ved, at man ofte mе tage chancer i livet for at fе sine sparepengene til at vokse.

Fokuser pе talentet
Man skal droppe det, man alligevel ikke kan finde ud af og gшre det, man er god til. Og det skal man gшre det hele tiden. Kommende millionжrer har en generel tendens til at finde mеder at udnytte sit talent og sine passioner til et lukrativt forehavende.

De kombinerer simpelthen mеder at tjene penge med det de holder mest af at gшre. En kommende millionжr tжnker hele tiden pе, hvordan man kan gшre en forretning ud af sine evner. Er man en habil samler af kuglepenne, er det mеske pе tide at lave sin egen, importere dem man synes bedst om eller tjene penge pе at vurdere andres.

Ikke alle millionжrer er selvfшlgelig ens. Men der er mange personligheds karakterer som de har til fжlles. En vedvarende optimisme, en ukuelig selvtillid og en sжrlig evne til at finde og pleje gode kontakter.

Der er ingen garantier for at det lykkedes men hvis ikke du prшver og gшr en indsat ved du at det aldrig vil ske.
Kommentarer til denne artikel: Skriv kommentar
 
Onsdag den 31. marts
Sе har Fе Succes Som Sжlger fеet en ny internet-adresse. Fremover kan siden nu findes pе FaaSuccesSomSaelger.dk. Samtidig er Ide-banken ogsе kommer pе hjemmesiden, hvor man kan udveksle diverse salgsrelaterede ideer, tips og tricks


Hjemmesiden er sponsoreret af Due Diligence Questions - stedet hvor du finder white papers til dine due diligence behov